2007. szeptember 2., vasárnap

Betondzsungelünk fennsíkján



__Kavicsot szedett. Amúgy nem azért rakom fel Róla a képet, mert hiányom van, csak most nézegetem át a régi képeimet, és ez anno nagyon tetszett.

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nem tudom,miért,de nekem ez tetszik a legjobban!Ez olyan..."hűűűde kép"!:)Akár órákig is tudnám nézni...elgondolkodtató...

Névtelen írta...

Egy kép mindenkinek való :) Csak kell egy szűrő.Egyébként szerintem jó "kompozíció" a lány arcának nemismerete kelt elgondolkodtató érzést.Mellesleg színesben nyilván nem ütne ekkorát.Tényleg jó.

viktorgrafika írta...

Ennél a képnél van valami, amit senki nem tud megmagyarázni. Szerintem leginkább az érzés jön át belőle. Nekem teljesen nyugalmat áraszt. A lépcsőháztetőre felmászós feelinget, amikor nézelődtünk és kikapcsolódtunk. Igazából nem hinném, hogy ez a kép a fotósok szemének való. Ez egy ritka benyomást keltő kép lehet sok embernek. Másoknak meg nem tűnik fel benne semmi, de ezért még nem fogok berakni egy "kommentszűrőt" a képekhez. :)

Annácska írta...

nekem ez lett a kedvencem:D nem vagyok szakértő és csak érzésből reflexből zsigerből döntöttem,naon naon személytelen és pont ettől lesz személyes:)

Névtelen írta...

Amikor először pillantottam rá erra a képre egy lányt láttam, aki az összetört életének a darabkáit bogarássza a földön, de már tudja h nem találja meg, ezért nem kapar eszeveszetten